fbpx

Säffle Plåt & Bygg bildades år 2007 då vi övertog ett plåtslageri som varit etablerat sedan 70-talet. Sedan dess har vi gjort en spännande resa. I början var verksamheten till största del inriktad på byggnadsplåtslageri, men har under de senaste tre åren expanderat och idag inriktar vi oss även på ventilation, byggnation och solel.

2011 blev vi miljödiplomerade enligt svensk miljöbas. Samma år köpte vi Lt’s bleck & plåt i Åmål AB. I och med det köpet steg vår position inom branschen markant.

Säffle Plåt & Bygg sysselsätter idag 15 personer. Vår personal har bred kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Trots det är utveckling fortfarande en viktig del för oss, därför fortbildar vi våra anställda löpande. Bland annat utbildade vi oss till solel-installatörer under våren 2013. Eftersom vi har stor takvana kändes det som en självklarhet att vi även skall vara certifierade att installera solel. All vår personal har ID06 för en tillförlitlig identifiering.

Vi vet med vår erfarenhet att kvalitet, förtroende och stabilitet alltid lönar sig i längden. Därför är det just dessa tre ord som leder oss igenom alla projekt vi gör. Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till kommuner och industrier. Ta gärna en titt på våra referenser .

Vi erbjuder offerter med fast pris, löpande eller inom partnering. I våra fullutrustade verkstäder kan vi tillverka allt inom plåtslageri och ventilation som vi sedan monterar ute hos kund. Vi tillverkar och säljer även takplåt och plåtbeslag som kunden själv monterar.

Varmt välkommen!

 


Personal

Joacim
Joacim
Erika
Erika
Anders
Anders
Peter
Peter
David
David
Peter J
Peter J
Tomas
Tomas
Daniel
Daniel
Sören
Sören
Per-Åke
Per-Åke
Fredrik
Fredrik
Morgan
Morgan
Emil
Emil
Daniel
Daniel